Béčko podruhé vyjelo do Prahy, opět se vrátilo s prohrou o deset gólů

Na předchozí premiérovou domácí výhru v odvetné části nad Slavií Praha nenavázali. Muži strakonického béčka naopak ve druhém venkovním utkání v Praze utrpěli znovu porážku o deset gólů. V 15. kole II. ligy v neděli 17. března podlehli Lokomotivě Vršovice 21:31 (12:16) a v tabulce tak zůstávají na poslední 11. příčce.

Komentář hráče Pavla Halgaše: „Celý zápas se nesl v poměrně pomalém tempu, což našemu ne úplně širokému kádru vyhovovalo. Také jsme poprvé (poprvé s venkovní sestavou) zvládli start, a to takovým způsobem, že jsme v 8. minutě ještě stále drželi nadějný náskok 4:3. Vedení jsme sice ztratili, ale první poločas byl až do konce celkem vyrovnaný. Nakonec jsme velmi trpěli na koncovku a technické chyby (soupeř využíval protiútoků), po mnoha neproměněných šancích ze šestky nám během druhé půle domácí odskočili na bezpečný náskok, který se nám už do konce zápasu nepodařilo stáhnout.“

II. liga mužů – 15. kolo: Lokomotiva Vršovice – Strakonice B 31:21 (16:12). Branky: Štraus 10 – Prechtl 3 (1), Schwarz, Brůček, Chvosta 3, Kvěch, Halgaš, Narin, Hanzelín 2, Harant 1. Rozhodčí: Pokorný, Ransdorf. Vyloučení: 3:3. ŽK: 3:2. Góly ze sedmiček: 4:1. Diváků: 27.

V nadcházejícím duelu čeká Strakonické pikantní souboj. V sobotu 23. března od 19 hodin hostí Třeboň, jejímž hrajícím trenérem je bývalý strakonický hráč Jaroslav Dušek.