Ukliďme svět, ukliďme Česko. Připojí se i oddíl strakonické házené

Oddíl házené HBC Strakonice 1921 se rozhodl připojit k celosvětové, respektive celorepublikové kampani „Ukliďme svět, ukliďme Česko“. S nápadem přišli zástupci prvoligového týmu mužů, kteří si plně uvědomují míru podpory našeho klubu ze strany města, a touto cestou chtějí na oplátku svému městu alespoň trochu pomoci a poděkovat.

Obracíme se proto na vás všechny, připojte se k nám a pojďte společně s námi svést další souboj, tentokráte nikoliv na hřišti o body, ale s odpadky v našem okolí!

Prosíme tímto všechny ochotné dobrovolníky, aby se nahlásili trenérům svých dětí, případně na e-mail Evoluce77@seznam.cz (uvést vždy jméno a příjmení + počet osob v členění dospělí/děti), a to nejdéle do úterý 9. dubna. Počty dobrovolníků potřebujeme vědět z toho důvodu, abychom pro všechny mohli zajistit ochranné rukavice, pytle na odpadky a následně i občerstvení

Akce, která se uskuteční v sobotu 13. dubna (sraz bude ve 13.30 hodin u haly) bude uzavřena společným posezením v házenkářském areálu s občerstvením a opékáním buřtů, které jako poděkování věnuje město Strakonice.

Předem děkujeme všem, kteří se do této netradiční akce zapojí a přijdou přiložit ruku k dílu!

Miroslav Vávra a Eva Krausová
za vedení oddílu házené HBC Strakonice 1921